Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Webáruházunk elindult!

Kutyapláza
Webáruházunk elindult!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy web áruházunk, a kutyaplaza.hu megnyílt.

Reméljük, hogy gyönyörű és praktikus teremkéinkkel elnyerjük vevőink elégedettségét, és kis kedvenceik is örömmel és szívesen fogják használni a minőségi kiegészítő felszereléseinket. Tekintsék meg egyre bővülő termék választékunkat. Reméljük, hogy gördülékenyen veszük az indulás nehézségeit, és örömmel látjuk Önöket majd a jövőben is, visszatérő elégedett vásárlóként

A Kutyapláza webáruházunk létrehozásakor az volt a célunk, hogy elérhető áron kiváló minőségű magyar termékgyártó termékeit tegyük elérhetővé a cica és kutya tulajdonosok számára.

Ezen igényesen előállított modern, elegáns és rendkívül praktikus, környezetbarát termékeinket közvetlenül a gyártótól szerezzük be. Jó és szoros kapcsolatunka gyártóval azért is előnyös mert első kézből tudjuk felajánlani termékeinket a folyamatosan bővülő termékpalettáról, illetve bármilyen előforduló probléma esetén azonnali segítséget tudunk nyújtani, hatalmas raktárkészletünkről.

Kivételes esetekben egyéni igényeket is meg tudunk valósítani előzetes megbeszélés alapján.

Nagyobb darabszámú rendelés esetén egyedi árak kidolgozására is van lehetőség. ilyen esetben hívja telefonos elérhetőségünket a megfelelő ár és szállítási feltételek megbeszélésére, vagy várjuk érdeklődét e-mail elérhetőségünkön is.

Tartalomhoz tartozó címkék: Vebáruházunkról