Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Fizetés, szállítás

Kedves Vásárlónk:

Örömmel üdvözöljük a Kutyapláza érdeklődői, vásárlói között.

Lehetséges fizetési módok.

Személyes átvétel esetén:

A megrendelt terméket a Kócos Állateledel és Kutyakozmetika boltban, 1156 Budapest, Páskomliget utca 2. szám alatt veheti át.

Nyitvatartási idő: Hétfő-Péntek: 9:00-18:00.   Szombaton: 9:00-13:00

Itt a webáruházban következő fizetési lehetőségek között válaszhat:

  •  Előre történő BANKI ÁTUTALÁSSAL     (Kérjük, hogy az átutalás megjegyzés rovatában e-mail címét és a megrendelés számát mindenképpen tüntesse fel!)
  •  Előre történő BANKKÁRTYÁS fizetéssel     (Kérjük, hogy a megjegyzés rovatában e-mail címét és a megrendelés számát mindenképpen tüntesse fel!). Barion kártyás fizetéssel vagy SimplePay kártyás fizetéssel.
  • Az áru átvételekor fizethet KÉSZPÉNZZEL vagy BANKKÁRTYÁVAL.

Kiszállítás esetén:

  • Utánvét esetében, a kiszállításkor az áru átvétele előtt KÉSZPÉNZZEL vagy BANKKÁRTYÁVAL fizethet a futárnak
. illetve a BANKKÁRTYÁVAL csomagautomatákban. Utánvét esetén mind a futárszolgálat, mind a csomag-automatás átvétel esetén a feltüntetett utánvételi árral növelt árat kell megfizetni fizetni. A kosár tartalmánál látjuk a részleteket.
  • Előre történő BANKKÁRTYÁVAL való fizetéssel (Kérjük, hogy a megjegyzés rovatában e-mail címét és a megrendelés számát mindenképpen tüntesse fel!)

  • Előre történő BANKI ÁTUTALÁSSAL (Kérjük, hogy az átutalás megjegyzés rovatában e-mail címét és a megrendelés számát mindenképpen tüntesse fel!)Az utólagos, készpénzes és bankkártyás fizetés esetében a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni a rendelés ellenértékét.